ALU stolarija

Aluminijuska stolarija

Čist aluminijum ili u kombinaciji sa drvetom ili PVC-om je jedan od najpopularnijih materijala za savremenu stolariju. Zbog robusne stabilnosti metala, aluminijumska stolarija je posebno pogodna za stalnu upotrebu i velike staklene površine.
Glavne prednosti ALU stolarije:
• izdržljivost, minimalno održavanje
• otpornost na vremenske uticaje
• može se kombinovati sa PVC-om ili drvetom
• protivprovalna zaštita
• raznolikost u dizajnu i izboru boja

Aluminijum – elegantan i otporan

Prozori od aluminijuma uglavnom se nalaze u komercijalnim nekretninama i na javnim prostorima. Ovi prozori su takođe veoma pogodni u požarno kritičnim okruženjima, jer aluminijum za građevinski materijal nije zapaljiv. Materijal ne samo da ima visoku strukturnu stabilnost, već je i vrlo otporan na vremenske uticaje. Aluminijumski prozori ne rđaju čak i nakon mnogo godina izgledaju kao prvog dana.

Tanki i elegantni, aluminijumski profili su istovremeno robusni i izdržljivi. Praškasti premaz aluminijumskih prozora omogućava celokupnu paletu boja, od optički rezervisanih do naglašeno šarenih, omogućuju praktično bilo koji zahtev za dizajn boja.

Mnogi kupci se odlučuju za aluminijum uprkos većim troškovima kupovine, jer plus poeni u velikoj meri prevazilaze skupu cenu.

Pouzdana zaštita od provala

Aluminijski prozori su relativno otporni na provale čak i bez dodatne opreme. Naknadno opremanje zaštitnim zastakljenjem i spojnicama omogućava visok nivo zaštite.

ALU profili

Zbog robusne stabilnosti metala, aluminijumska stolarija je posebno pogodna za stalnu upotrebu i velike staklene površine.

Call Now Button