ALU DELUXE ulazna vrata

Okretno-nagibna balkonska vrata su najčešće korišćena i najpraktičnija vrata. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam). Aluminijumska balkonska vrata sa termo-prekidom. Alu Standard stolarija predstavlja visoku klasu stolarije sa Premium okovima, profil sa termoprekidom i troslojnim visokoenergetskim staklom. Prave se po meri.

Pouzdana zaštita od provala

Aluminijumska vrata su relativno otporna na provale čak i bez dodatne opreme. Policija savetuje zaštitu od provale kroz vrata RC2. Ne bi trebalo da postoje slabe tačke u celokupnoj konstrukciji krila vrata, ploče vrata, stakla, okvira vrata, brave i montaže. ALU vrata nude visok nivo sigurnosti, a sa specijalnim elementima otpornim na provale, poput zaključavanja u više tačaka i automatskog zaključavanja, mogu se naknadno ugraditi u sigurnosnu klasu RC 3.

Uprkos većim troškovima kupovine, mnogi kupci se odlučuju za robusni aluminijum, jer plus poeni u velikoj meri prevazilaze skupu cenu.
Saznajte više o širokoj paleti dodataka i opreme kojom možete da učinite vaš ulazni prostor prijatnijim i sigurnijim.

Modeli ALU vrata

ALU profili

Zbog robusne stabilnosti metala, aluminijumska stolarija je posebno pogodna za stalnu upotrebu i velike staklene površine.

Call Now Button