Garažna vrata

Garažna vrata se koriste za zaštitu garaža od spoljnih uticaja, provala kao i izolaciju istih. Osnovne funkcije su čvrstoća i funkcionalnost. Mogu biti namenjena da za spoljne garaže koje zahtevaju i izolaciju ili za unutrašnje garaže tj. za garažna mesta unutar zajedničkih garaža.

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata proizvode se od stabilne i čvrste aluminijumske lamele 77x19mm sa poliuretanskom ispunom. Odlikuje ih visoka zvučna i temoizolacija, tiho i lako otvaranje, mogućnost parkiranja odmah uz garažu, pokretanje pomoću motora. Mogućnost daljinskog upravljanja. Mogućnost izrade do 5m širine.

Izrađuju se po meri.

Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata proizvode se od čeličnog profila sa ispunom od poliuretana i oblogom od PVC folije. Otvaraju se naviše, posle čega ostaju u horizontalnom položaju. Odlikuje ih visoka zvučna i temoizolacija, mogućnost parkiranja odmah uz garažu, pokretanje pomoću motora. Mogućnost daljinskog upravljanja. na segmentnim garažnim vratima mogu se postaviti vrata koja se koriste za ulazak ljudstva u objekat bez potrebe podizanja čitavih vrata.

Izrađuju se u standardnim dimenzijama

Call Now Button