PVC stolarija

PVC stolarija je jedna od najrasprostranjenih vrsta stolarije u Srbiji danas. Odlikuje se velikom energetskom efikasnosti, izuzetnog kvaliteta, široke palete boja, jednostavnog održavanja i dugog veka trajanja.

Nekada su prozori i vrata bili pravljeni od drveta, ali je vremenom uočen nedostatak koji se ogleda u tome da drvo propada, zahteva održavanje, farbanje, nije otporno na temperaturne promene i omogućava prodor toplog ili hladnog vazduha u prostorije.

U današnje vreme velika pažnja se posvećuje energetskoj, ali i ekološkoj efikasnosti objekata. PVC i PVC stolarija je dokazano idealan materijal zbog svojih osobina. Prvenstveno je veoma otporan na temperaturne promene, a obezbeđuje i idealnu zvučnu izolaciju, veoma je lak za održavanje. Cena PVC stolarije je konkurentna u odnosu na druge materijale.

LUX PLAST nudi veliki izbor iz asortimana PVC stolarije i izrađuje PVC profile u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama. Naša PVC stolarija se pravi od najkvalitetnijih PVC profila svetskih proizvođača, koji nude izuzetnu termo izolaciju i dugotrajnost po najvišim standardima energetske efikasnosti.

Karakteristike PVC stolarije i PVC profila

Smatran za jeftin i nekvalitetan materijal, PVC je vremenom uspeo da dokaže da su to bile samo predrasude. Danas PVC stolarija nalazi široku primenu u građevinarstvu. Izuzetne osobine PVC-a od kog su napravljeni PVC profili dolazi do izražaja u energetskoj i ekološkoj efikasnosti u odnosu na ostale materijale. Pored ovoga širok spektar boja kao i mogućnost pravljenja kompleksnih oblika PVC prozora i vrata, zadovoljiće i najzahtevniju mušteriju.

Dugoročno gledano PVC stolarija je sa aspekta energetske efikasnosti tj. uštede energije veoma isplativa investicija. Ove činjenice su savremeni kupci svesni i to je jedan od razloga velike rasprostranjenosti ove vrste stolarije.

Izvedeni prema visokim industrijskim kriterijumima PVC profili imaju visoke standarde kada je u pitanju reciklažna. PVC kao materijal je postojan i i pored energetske poseduje i visoku ekološku efikasnost zbog očuvanja prirodnih resursa.

PVC profili

PVC profili se odlikuju velikom energetskom efikasnošću, izuzetnim kvalitetom, široke palete boja, jednostavnog održavanja i dugog veka trajanja.

Call Now Button