Kako izabrati PVC stolariju

Izaberite nešto iz našeg bogatog PVC asortimana i na najpristupačniji način rešite problem zastakljivana/kuće.

Skraćenica PVC je nastala od polivinil-hlorid. PVC je jedna od zastupljenijih vrsta plastike u svetu. PVC prozori imaju odličnu energecku efikasnost, spojevi elemenata su vareni tako da PVC prozor čini praktično jednu celinu i on je kompaktan materijal u celom preseku.

PVC stolarija u velikoj meri smanjuje nivo buke od spolja. PVC prozori koje proizvodimo mogu imati 5 ili 6 komora. Komore predstavljaju dubinu samog PVC profila samim tim imaju mnogo bolju energetsku efikasnost.

U PVC prozore se stavlja metalni pocinkovani profil debljine1,5mm kao ojačanje. PVC stolarija ima vrhunske izolacione osobine i znatno umanjuje troškove grejanja. Kako bi se postigao potpuni izolacioni potencijal PVC prozora najbolje je kombinovati ih sa troslojnim staklima.

PVC je najčešće bele boje mada može biti u boji po ral karti proizvođača (tekstura drveta). Dimenziju I oblik prozora možemo prilagoditi Vašim zahtevima I dimenzijama.

PVC prozori/vrata su obloženi  plastičnom samolepljivom folijom, Koja se po završetku molerskih I zidarskih radova uklanja.

PVC prozori su sačinjeni od materijala koji je otporan na nepogodne vremenske prilike, UV zrake I I lak za održavanje. Za pranje I čišćenje povrčine PVC profila koriste se blaža hemiska sredstva.  Vlažna krpa I blagi detrdžent su dovoljni za održavanje PVC stolarije (PVCvrata I PVCprozora).

Call Now Button